White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
În perioada 01.05-07.05.2024 ne suspendăm activitatea. Toate comenzile din această perioadă se procesează începând cu data de 08.05.2024.
În perioada 01.05-07.05.2024 ne suspendăm activitatea. Toate comenzile din această perioadă se procesează începând cu data de 08.05.2024.
De ce să ții cont atunci cand alegi o piscină pentru curtea ta?

De ce să ții cont atunci cand alegi o piscină pentru curtea ta?

Amenajarea curții poate fi unul dintre cele mai fascinante proiecte, dar și complexe. Ea devine esențială pentru a crea un mediu armonios și funcțional. Dacă adori să îți petreci zilele călduroase de vară în propriul spațiu, înseamnă că ai luat deja în calcul montarea unei piscine.

Existe mai multe criterii de care trebuie să ții cont atunci când vrei o piscină nouă. Află de ce este atât de important să alegi una care să se potrivească perfect cu stilul tău de viață, spațiul disponibil și bugetul tău.

Factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi o piscină

Îți punem la dispoziție o gamă variată de piscine, dar pentru a te bucura la maxim de acestea, trebuie să fii atent la o serie de indicații.  

piscina spa la tine acasa

Scop: când te gândești să-ți amenajezi o piscină în curte, sigur ai în minte activitățile pe care vrei să le desfășori. Fie că îți dorești să înoți mai des, fie că doar îți dorești relaxarea într-o zi călduroasă de vară, la noi găsești piscina mult dorită. Pentru copii, dimensiunile reduse nu vor fi o problemă, însă pentru adulți, este necesară o piscină mai mare.

Buget: Montarea și întreținerea unei piscine pot implica costuri semnificative. Trebuie să iei în calcul nu numai costul inițial al achiziției, ci și costurile de întreținere, cum ar produsele pentru întreținerea corectă sau repararea eventualelor defecțiuni. Este important să îți stabilești un buget clar și să te asiguri că poți susține financiar piscina pe termen lung. Pe site-ul aicuce.ro, vei găsi articole pentru orice tip de buget.

Montaj: Piscinele supraterane, ca cele de pe aicuce.ro sunt montate complet deasupra solului, într-o structură de susținere. Ele sunt, de obicei, mai ușor de instalat și mai accesibile din punct de vedere financiar decât piscinele îngropate. Piscina dreptunghiulară cu cadru metalic Elite Summer Waves, se montează și se demontează ușor, asigurând depozitarea ei optimă în afara sezonului.

Piscinele de suprafață pot fi realizate din oțel, lemn sau material plastic durabil. Un nivel de dificultate mult mai redus de montare îl au piscinele gonflabile, perfecte pentru copii.

Durata de viață: Durata de viață poate varia în funcție de materialul din care este construită piscina. De exemplu, piscinele din beton au o durată de viață mai lungă (20-30 de ani sau chiar mai mult) în comparație cu piscinele gonflabile (5-10 ani). De asemenea, este influențată direct de modul de întreține și de utilizarea adecvată.

Dimensiunea și forma piscinei: Trebuie să iei în considerare spațiul disponibil în curtea ta. O piscină prea mare într-o curte mică poate face spațiul să pară aglomerat, în timp ce o piscină prea mică poate să nu îți ofere destul spațiu pentru a te bucura de ea pe deplin. La noi vei găsi forme diverse, de la piscine dreptunghiulare, la cele rotunde sau ovale. Pentru copii, însă, vei găsi forme diferite, menită să-i arată, cum este cea cu dinozauri și tobogan, pentru copii peste 2 ani.


Cum să amenajezi zona de lângă piscină

accesorii piscina

Acasă beneficiezi de liniște și intimitate, pentru momente cu tine. Asigură-te că zona de lângă piscina e locul ideal pentru a te relaxa, suficient de estetică și funcțională.

Mobilierul și decorul din această zona trebuie să fie durabile și rezistentă la intemperii. Astfel, poți opta pentru șezlonguri confortabile, leagăne și balansoare, iluminat exterior, măsuțe de exterior, etc. Accesoriile pot adăuga valoare și personalitate zonei tale de piscină. Poți alege sezlongul pentru două persoane, tip pat cu 2 perne,cu un design ergonomic și care asigură o poziție plăcută, perfect pentru a te relaxa în propria curte.

Mai mult, poți opta pentru accesorii de piscina. Dacă spațiul permite, amenajează o zonă pentru activități sportive precum baschet sau volei. Kitul de volei Summer Waves vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru aceasta activitate: plasa de volei, cadrul metalic, clipsurile de prindere și minge. Acest lucru adaugă un element interactiv și distractiv pentru tine sau oaspeții tăi. 

Care sunt criteriile de care tu ții cont în alegerea piscinei? Găsește-o pe cea potrivită bugetului și gusturilor tale pe aicuce.ro

Articolul anterior: De ce să utilizezi folia de mulcire și iarna?
Următorul articol: Cum te ajută hidroterapia și cum o poți realiza acasă fără prea mult efort

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 435): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid