White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut

Despre noi

HYDROSYSTEMS este o companie care de 15 ani crește constant și sănătos, fiind în principal unul dintre cei mai cunoscuți și de încredere furnizori de soluții și sisteme complete pentru transportul apei în domeniile: agricultură, instalații, industrie și piscine.

Începând cu 2019, ne-am extins domeniul de activitate și totodată am lansat un site complex pentru distribuirea unor vaste categorii de produse practice pentru gospodărie. Am venit astfel cu un pas mai aproape de consumatorul final.

Oferim consultanță și proiectare gratuite pentru sistemele achiziționate de la noi și ne lăudam cu o echipă frumoasă, formată din oameni bine instruiți și experimentați.

Avem mereu grijă de clienții noștri: suntem la dispoziția acestora cu sfaturi practie, recomandări utile, informații, detalii și răspunsuri la orice întrebări.

Promisiunea Hydrosystems: profesionalism, seriozitate, grijă față de client,promptitudine și un raport corect între calitate preț. Principiul de bază al companiei: Better everyday!

2004

Înființare în Petroșani, Hunedoara ca o companie care comercializează furtunuri pentru agricultura și industrie .

2005-2013

Devine parte din MEGA GROUP, companie multinaționala cu afaceri în 12 tari Hydrosystems devine unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de sisteme pentru agricultura, instalații, industrie și piscine din Romania. In 2010 deschide punct de lucru și depozit în București.

2014

Se desprinde de concernul international și devine un business cu capital integral romanesc. Deschide punct de lucru la Timișoara. Extinde spațiul de depozitare în București.

2015

Isi consolidează poziția pe piața locala prin oferta de produse si servicii la standarde ridicate.

Semnează contracte cu producători de pe piața din Europa de Vest Investeste în sisteme informatice de ultima generație pentru a centraliza și automatiza toate operatiunile financiare și logistice.

Reorganizează depozitele din Petroșani și București.

2016

Investeste în branduri proprii: AquaFix, SimpleFit, Danken, Gorjan
Investeste în concepte noi de prezentare pentru rețeaua Dedeman
Creează propria platforma de vânzare online

Angajează consultanți pentru crearea de sisteme de irigații pentru a putea oferi consultanta gratuita clienților
Produce materiale video proprii de tip do it yourself.

2018

Continua expansiunea in piata online unde castiga tot mai multi clienti care beneficiaza de servicii complete de proiectare si executie pentru diferite sisteme.

2019 Lansează cu succes site-ul www.aicuce.ro în care preocuparea principală o reprezintă oferirea de soluții concrete pentru toate problemele din gospodărie: instalații și sisteme de irigat, energie solară, decorațiuni de sezon, accesorii pentru grădinărit.
Liquid error (layout/theme line 435): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid