Vezi conținut

Politica GDPR

Ne-am luat angajamentul de a va respecta drepturile si luam in serios legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Am inclus in politica noastra de protectie a datelor personale principiile dupa care ne ghidam cu privire la datele personale ale clientilor si colaboratorilor nostri si informatii cu privire la modul in care colectam, prelucram, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand achizitionati produsele si serviciile noastre, precum si cand accesati site-ul nostru www.aicuce.ro

Cine suntem
S.C. Hydrosystems S.R.L., societate comerciala inregistrata sub nr. J20/138/2004 si avand cod fiscal RO16096380, denumita in continuare Hydrosystems. Sediul nostru social se afla in Municipiul Petrosani, Str. Livezeni DN 66, Nr. 100, Judet Hunedoara, Romania.
Ne puteti contacta la numerele de telefon/adresele de email afisate pe site-urile noastre in sectiunea Contact, folosind formularele de contact de pe aceste site-urile noastre, in scris la adresa sediului nostru sau prin email la adresa suport@aicuce.ro


Datele personale pe care le prelucram
Informatiile si datele personale pe care le colectam si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le achizitionati in calitate de client, serviciile pe care le furnizati catre noi in calitate de partener comercial si, in general, in functie de modul in care ati interactionat cu noi, sau datele primite de la terti.
Hydrosystems prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in baza urmatoarelor baze legale:

  • Executarea sau incheierea contractului cu dumneavoastra. De exemplu, atunci cand comanzi un produs de la noi de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice retea de socializare, WhatsApp etc.), vom avea nevoie de numele tau, adresa, numarul tau de telefon, adresa de e-mail pentru emiterea facturii pentru produsul comandat. 
  • Interesele legitime ale Hydrosystems. De exemplu, informarea ta cu privire la serviciile si produsele noastre sau imbunatarirea acestor servicii.
  • Indeplinirea unei obligatii legale
  • Consimtamantul dumneavoastra, atunci cand Hydrosystems nu se bazeaza pe alt temei legal. Va vom cere intotdeauna consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale in alte scopuri decat cele pentru care am colectat datele dumneavoastra iar acesta poate fi retras oricand.

De exemplu, colectam datele dumneavoastra personale atunci cand:

  • ne contactati prin diverse canale pentru achizitionarea unui anumit produs sau serviciu sau pentru a ne solicita informatii cu privire la un anumit produs sau serviciu;
  • achizitionati un anumit produs sau serviciu comercializat de noi;
  • vizitati sau navigati pe site-urile noastre;
  • va creati un cont pe webshop-ul nostru (aicuce.ro);
  • va abonati la newslettere, participati la un concurs sau competitie organizate de noi;
  • candidati pentru o pozitie in cadrul companiei noastre.

Utilizam cookies pentru imbunatatirea experientei avute pe site-urile noastre si pentru a gestiona activitatea pe site-urile noastre. Mai multe detalii despre cookies si modul in care puteti gestiona folosirea acestora gasiti aici.

Cum prelucram datele dumneavoastra personale
Cand iti creezi un cont pe site-ul nostru, iti vom solicita sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, sexul, numarul de telefon, adresa, adresa de email si parola. Colectam, de asemenea, informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor tale si despre activitatea ta pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ai vazut.
Contul de client iti permite sa modifici setarile cu privind la datele personale pe care le colectam. 
Cand te abonezi la newsletter-ul nostru, iti vom cere sa ne furnizezi adresa ta de email sau numele si prenumele.
Cand ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.
Cand achizitionezi de la noi un produs sau serviciu, colectam datele tale personale pentru facturare (nume, prenume, adresa, varsta, telefon, e-mail, semnatura olografa sau semnatura in format digital).
Cand vizitezi site-urile noastre, colectam si prelucram urmatoarele date de identificare online: adresa IP, nume utilizator in diverse aplicatii sau datele furnizate de cookie-urile din browser precum mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al dispozitivului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.
Cand candidezi la o pozitie in cadrul companiei noastre, colectam si prelucram – in faza precontractuala – datele tale personale de identificare, precum si date cu privire la competentele profesionale, studii, stare civila. 

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate

  1. autoritatile statului (inclusiv cele fiscale, organele statului competente in materie penala), ca urmare a unei obligatii legale a Societatii; 
  2. furnizorii implicati in mod direct/indirect in activitatea Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii; 
  3. parteneri ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii; 
  4. institutii, agentii de stat, guvernamentale, daca legislatia stipuleaza acest lucru; 
  5. angajati ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii; 

Transferul datelor personale intr-o tara membra UE/SEE, sau intr-o tara terta, din afara Spatiului Economic European:
In principiu, Hydrosystems nu va transfera datele dumneavoastra. cu caracter personal catre alte companii din afara tarii.

Stocarea datelor personale
Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. 
Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta pentru arhivare de dispozitiile legale generale. 

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale 
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi: 
(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal 
(2) Dreptul la rectificare 
(3) Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat” 
(4) Dreptul de a va retrage consimtamantul 
(5) Dreptul la restrictionarea prelucrarii 
(6) Dreptul la portabilitatea datelor 
(7) Dreptul la opozitie 
(8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ. 
(9) Dreptul de a depune o sesizare la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor  (www.dataprotection.ro).
(10) Dreptul de a va adresa justitiei. 
In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la datele mentionate in introducerea prezentei Politici de confidentialitate sau pe e-mail suport@aicuce.ro.
Vom analiza fiecare cerere si va vom vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii, va vom vom informa fara intarziere despre acest lucru.
In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Aveti, de asemenea, dreptul de a va adresa instantelelor de judecata.

Actualizarea prezentei Notificari privind prelucrarea datelor cu caracter personal 
Prezenta Politica de protectie a datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. In cazul in care hotaram modificarea acesteia, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor dumneavoastra cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.
Va multumim pentru increderea acordata cu privire la datele dumneavoastra personale. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari legate de datele dumneavoastra cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.
Prezenta Politica de confidentialitate se aplica din data de 22.05.2018.