White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
brad, craciun, Twinkly, sarbatori, iarna, aicuce

10 motive pentru care un brad de Crăciun SMART îți va oferi sărbători de nota 10

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Pe măsură ce zilele se scurtează și se răcesc, straturile de haine se înmulțesc, ploile se întețesc și încep să se transforme în lapoviță, iar cănile de ciocolată caldă ori vin fiert devin refugiul mult așteptat al fiecărei seri, refrenul de sărbători începe să își facă loc tot mai des în mintea noastră. Recunoaște că și tu fredonezi în gând acum Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Când acest lucru se întâmplă, invariabil începi să te gândești și la bradul de Crăciun, să analizezi când ar fi potrivit să începi căutarea și de unde să îl achiziționezi anul acesta.

Nu este niciodată prea devreme să te gândești la bradul de Crăciun ideal pentru tine și familia ta, însă, dacă faci alegerea corectă, este posibil ca mulți ani de acum înainte să scapi de această grijă în preajma sărbătorilor și să o înlocuiești cu nerăbdarea de a scoate cât mai curând la lumină bradul ideal care deja se află în casa ta.

Dacă până nu demult discuțiile pro și contra achiziționării unui brad de Crăciun artificial în detrimentul unuia natural adunau tot mai mulți adepți de fiecare parte, ei bine evoluția tehnologică, dorința de a simplifica procesul și economisi timp câștigă teren pe zi ce trece, odată cu apariția brazilor de Crăciun SMART. Iată, în cele ce urmează, 10 motive pentru care un brad de Crăciun SMART îți poate oferi sărbători de nota 10 alături de cei dragi, nu doar anul acesta, ci și anii care vor veni:

1. Protejezi natura și pădurile

Deși poate considerat un argument clișeu este, totuși, argumentul principal pe care îl avem în vedere cei mai mulți dintre noi, iubitori ai naturii, în momentul achiziționării unui brad de Crăciun artificial. Bradul pe care îl aducem acasă la noi pentru câteva zile sau săptămâni ar fi putut fi un acasă al naturii timp de alte zeci sau sute de ani. Fiecare brad tăiat mai scurtează puțin viața ecosistemului natural. Desigur, alegerea ta nu va stopa defrișările și tăierile masive în scop mercantil dar, deși nu ți-o poate comunica direct, natura te apreciază și îți mulțumește.

brad craciun

2. Îl cumperi o dată, te bucuri de el zeci de ani

Goana anuală după bradul perfect de Crăciun se transformă, de cele mai multe ori, din entuziasm în frustrare. Nu găsești dimensiunea potrivită, când o găsești nu e coroana suficient de bogată, pe alocuri e și puțin uscat deja, are crengi rupte și uite așa, de abia aștepți să îl iei odată și să închei procesul. Asta până la anul, când o iei de la capăt. Un brad de Crăciun artificial ia tot acest stres de pe umerii tăi. Îl alegi o dată și te bucuri de el zeci de ani. Cu atât mai mult dacă alegi unul SMART, care va răspunde și altor nevoi pe termen lung, despre care îți povestim mai jos.

3. Este gata luminat

Iubim lumina pe care o aduce în casa noastră bradul de Crăciun. Cu cât mai multe luminițe, cu atât mai bine! Asta până când începem să ne încurcăm în firele instalațiilor și să îmbinăm prelungitoare care să acomodeze toate luminile pe care ni le-am dori. Brazii de Crăciun SMART vin echipați cu un număr de câteva sute de leduri, amplasate pe vârfurile crengilor. În funcție de preferințe, poți alege un brad echipat cu becuri albe, cu lumină caldă, potrivit pentru o atmosferă mai elegantă, sau un brad jucăuș plin de culoare, pe care îl poți face să danseze după orice melodie alegi să îi cânți. Toate ca toate, dar gândul că nu va trebui să strângi cele 6 instalații de pe el la final este chiar liniștitor!

4. Nu face mizerie în casă

Cel mai probabil că niciunii dintre noi nu vom duce lipsa acelor de brad care se înfig în covor și stau cu noi aproape tot anul următor. Nu trebuie să facem curățenie generală după ce îl aducem în casă și, mai ales, după ce îl scoatem. Animalele de companie nu îl vor mai confunda cu locul lor de relaxare și nu mai trebuie să te îngrijești să îl uzi, în speranța că nu se va usca și se va descompune mai puțin la plecare. În plus, nu trebuie să te mai grăbești să renunți prea curând la el, indiferent cât alegi să te bucuri de el, la fel de curat va fi procesul de rămas-bun.

5. Foarte rapid de instalat

Brazii de Crăciun SMART sunt inteligenți și când vine vorba de instalarea lor. Nu trebuie să te mai îngrijorezi de grosimea trunchiului, de cioplirea lui, sau de găsirea suportului ideal în care să îl introduci. Nu trebuie să îl ancorezi sau să te temi că pare a sta într-un echilibru precar. Sunt ușor și rapid de instalat și vin însoțiți de suportul ideal în care să stea comod și sigur oricâte zile îți dorești să îl ai în preajmă.

6. Arată incredibil de real

Un brad artificial de calitate suplinește cu succes trăsăturile unuia natural. Crengile dese și bogate, culoarea naturală, materialul care nu permite ruperea sau îndoirea crengilor, luminițele care se așează perfect pe el, toate dau impresia că cel mai falnic și elegant brad din pădure s-a mutat la tine în sufragerie. Ce bine că pare așa și cât de minunat că nu este așa!

brad craciun

7. E versatil

O alegere foarte inspirată este un brad de Crăciun SMART care își poate schimba dimensiunea, atât în diametru cât și în înălțime. Acesta poate fi mutat cu ușurință în diverse zone ale încăperii sau casei, nemaifiind condiționat de spațiul existent. Foarte ușor de folosit, el poate fi controlat de la distanță, cu ajutorul telecomenzii și operat prin intermediul unei pedale de picior. Partea grozavă este că și cei mici vor ajunge să împodobească un brad mare, care se poate face mic printr-un singur click.

8. Poți comunica SMART cu el

Nu doar procesul este unul SMART ci și comunicarea cu un brad artificial de Crăciun poate fi astfel – inteligentă și amuzantă. Chiar distractivă! Poți alege un brad pe care să îl controlezi prin intermediul unei aplicații de pe telefon, cu ajutorul căreia vei crea efecte luminoase unice, pe care nicio instalație clasică nu ți le va putea oferi. Dotat cu cea mai avansată tehnologie de iluminare, îți conferă posibilitatea de a te bucura de cea mai magică experiență de Crăciun chiar la tine acasă!

9. Este o idee de cadou inedită

De câte ori nu ne găsim dezorientați în febra nu prea dorită a cumpărăturilor de sărbători și asta doar pentru că nu știm ce cadou original să mai facem oamenilor dragi? Un brad de Crăciun artificial este o idee inedită. Iar dacă mai este și SMART, se transformă într-o idee absolut grozavă, pe care cei dragi nu vor putea să nu o îndrăgească. Doar aruncă o privire la argumentele de mai sus și vezi câte motive vor avea să îți mulțumească și să se bucure de el viață lungă!

10. Poate fi Crăciun în fiecare zi

Așa cum mulți dintre noi ne doream în copilărie, cu bradul potrivit poate fi Crăciun în fiecare zi! Îl putem instala cât de devreme în an ne dorim, nu ne grăbește nimic să renunțăm la el, îl putem folosi la evenimente și sesiuni foto, indiferent de sezon. Bucuria Crăciunului nu cunoaște vârstă, la fel este și în cazul brazilor de Crăciun SMART. Sunt tineri, frumoși și isteți în fiecare zi. Toate zilele!

brad craciun

Un brad de Crăciun bine ales poate deveni un membru al familiei, care să te însoțească și să se bucure alături de tine, an de an, de magia Crăciunului. În cazul în care nu te-ai decis încă ce variantă ți se potrivește cel mai bine, ne poți scrie oricând și bucuroși îți suntem alături în luarea deciziei. Anul acesta “Ai Cu Ce” să oferi familiei tale un Crăciun minunat!

Articolul anterior: Cei mai buni brazi de Crăciun artificiali pe care să-i aduci acasă de Sărbători
Următorul articol: 5 beneficii ale minipiscinelor cu hidromasaj în sezonul rece!

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 437): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid