White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
brad, artificial, Twinkly, Stow, craciun, iarna, sarbatori

Cei mai buni brazi de Crăciun artificiali pe care să-i aduci acasă de Sărbători

Crăciunul este unul dintre cele mai așteptate momente care reunesc oamenii. A fost recunoscut drept perioada în care fericirea, unitatea și iubirea se regăsesc din belșug. Și, deși suntem entuziasmați, există o serie sarcini care trebuie îndeplinite. Am vrea să le evităm cu orice preț, să fim sinceri. Odată ce ai cumpărat toate cadourile și ai gătit toate bunătățile, mai sunt încă diverse îndatoriri care trebuie efectuate.

Atunci intră în joc Bradul de Crăciun.

Găsirea bradului de Crăciun perfect pentru casa ta poate fi o sarcină destul de dificilă, mai ales în timpul goanei care însoțește adesea sărbătorile.

Cum să alegi un brad de Crăciun artificial în timp util?

brad Twinkly

Au trecut de mult vremurile cu degete înțepate, covoare acoperite cu ace de pin și întreținerea generală care vine împreună cu un brad tradițional de Crăciun. Brazii artificiali au parcurs un drum lung. În zilele noastre, sunt mult mai realiști, mai ușor de asamblat și frumos iluminați cu numărul potrivit de LED-uri.

Lăsând deoparte estetica, atunci când faci cumpărături pentru un brad artificial, calitatea ar trebui să fie cea mai importantă. Întreține-ți bradul artificial corespunzător și poate rezista 20 de ani sau mai mult. Materialul copacului și modul în care este conceput, pot face toată diferența.

Iată ce trebuie să cauți atunci când cumperi un brad artificial de Crăciun.

Material:

În urmă cu aproximativ un deceniu, un copac artificial putea fi observat cu ușurință. În zilele noastre, s-ar putea să stai la 5 metri distanță de un brad artificial și ți-ar fi greu să faci diferența dintre unul fals și unul adevărat.

Secretul este polietilena (PE) un termoplastic care devine instantaneu flexibil atunci când este expus la anumite niveluri de căldură. La fabricarea brazilor artificiali de Crăciun, polietilena (PE) este injectată într-o matriță care este modelată după acele unui copac adevărat. Acest lucru are ca rezultat un aspect extrem de realist. Astăzi poți găsi brazi care sunt fabricați exclusiv din PVC sau PE și unii care includ o combinație a celor două.

Iluminare:

Unii oameni preferă să meargă cu comoditatea unui brad artificial de Crăciun pre-iluminat. Brazii care vin cu iluminare cu LED sunt mult mai populari acum pentru că majoritatea LED-urilor economisesc până la 90% din consumul de energie, iar acesta este un plus.

Desigur, brazii pre-iluminați vor costa adesea mai mult decât soiul neiluminat din cauza producției, întreținerii și timpului necesar pentru a-i crea. Deși pare că vei cheltui o avere pentru un brad artificial SMART, reține că cei fabricați din materiale de calitate inferioară nu vor rezista timpului. Spre deosebire de copacii vii, brazii artificiali de Crăciun sunt o investiție.

Sortimente de brazi SMART care îți vor colora Sărbătorile!

brad Twinkly

Bradul artificial SMART cu instalație integrată "TWINKLY WINDSOR PINE” este cel mai popular tip de brad pre-iluminat. A fost realizat cu o eleganță și frumusețe realistă și cu șiruri vibrante de lumini multicolore ce pot fi controlate prin aplicație mobilă. Dispune de un sistem de instalare flexibil care poate fi afișat cu ușurință oriunde dorești. Farmecul său creează un punct focal esențial care poate capta interesul și atenția oricui intră în încăpere. Brazii de Crăciun SMART sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, care pot rezista la deformare și decojire. Vin într-o mare varietate de dimensiuni și tipuri de iluminat, care se vor îmbia perfect cu decorul și spațiul casei tale. 

Un alt brad de Crăciun artificial pre-iluminat inovator este cunoscut sub numele de Brad artificial care își modifică dimensiunea și diametrul “GROW&STOW”, cu un aspect autentic și caracteristici de economisire a energiei. A fost recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai buni brazi artificiali de Crăciun care pot fi expuși atât în ​​spații rezidențiale, cât și în spații comerciale. Mai mult decât atât, brazii artificiali de Crăciun nu necesită udare și întreținere zilnică, ceea ce îl face să fie cea mai bună alternativă la pomii adevărați. A fost realizat cu lumini LED strălucitoare, care promovează frumusețea și eleganța. De asemenea, vârfurile modelate cu aspect real adaugă un sentiment de autenticitate aspectului său general.

În plus, fiecare dintre acești brazi de Crăciun pre-iluminați cu LED-uri sunt o replică perfectă a soiurilor cunoscute de copaci, inclusiv brad, pin și molid, care pot promova o stare de spirit grațioasă în spațiul tău. Acești copaci falși sunt ornamente grozave de Crăciun pentru a stimula atât aparența spațiilor interioare, cât și exterioare.

Amprenta de carbon: Brad de Crăciun natural vs Brad de Crăciun artificial

Odată ce ziua cea mare a trecut, a scăpa de bradul tău într-un mod ecologic poate provoca mai multă îngrijorare pentru mediu. După cum mulți dintre noi care am mers prin cimitirul brazilor de Crăciun din ianuarie pot să ateste, o mulțime de brazi adevărați ajung să fie aruncați fără ceremonie pe marginea drumurilor sau pe trotuare. Presupunând că ai înlăturat deja decorațiunile din plastic, se va degrada în mod natural, nu?

În ciuda faptului că sunt în întregime material vegetal, brazii adevărați tăiați trebuie totuși reciclați corespunzător. Un copac cu o înălțime medie de 2 m, lăsat să se descompună într-o groapă de gunoi, eliberează aproximativ 16 kg de CO2, producând metan, un gaz care are un potențial de încălzire globală de 25 de ori mai mare!

Mulți copaci sunt pur și simplu lăsați pe marginea drumului pentru a fi duși la groapa de gunoi. În loc să îți abandonezi bradul pe trotuar, un mic foc de tabără ar putea oferi o modalitate mult mai bună pentru a-l recicla.

Pe de altă parte, brazii artificiali nu pot fi reciclați, dar asta nu înseamnă că viața lor trebuie să se termine atunci când nu îl mai dorești! Organizațiile de voluntariat, bisericile și centrele de caritate îi pot accepta dacă sunt în stare bună! Sunt multe de spus despre brazii de Crăciun artificiali, însă cu siguranță, un brad SMART va dăinui zeci de ani în familia ta!

În final, dacă dorești să eviți mizeria și întreținerea care vine cu un brad viu anul acesta, accesează Colecția de Crăciun și alege dintre toate sortimentele de brazi SMART artificiali disponibili! Și nu uita, magia sărbătorilor prinde viață la AiCuCe cu produsele noastre uimitoare pentru Crăciun în ediție limitată! Profită din timp de reduceri cu până la 60% și bucură-te de ceea ce e cu adevărat important: familia!

brad Twinkly

 

Articolul anterior: Crăciun de Poveste: Luminează-ți casa cu decorațiuni și ornamente festive!
Următorul articol: 10 motive pentru care un brad de Crăciun SMART îți va oferi sărbători de nota 10

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 435): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid