White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
mind, zen, bath, bubble, tub, enjoy, relaxare, casasigradina, spatime, aicuce, relax, jacuzzi, hidromasaj, masaj, minipiscina, spa, piscina

Avantajele unei minipiscine cu hidromasaj la tine acasă

Cum să nu iubești starea de bine pe care ți-o dă o baie caldă și relaxantă la finalul unei zile lungi și grele? Ori cea oferită de un masaj realizat cu pricepere desăvârșită pentru detensionarea mușchilor pe care îi punem la treabă de dimineața până seara? Ori energia și veselia cu care te încarci după o sesiune de bălăceală la soare, în piscină, alături de cei dragi? Dar cum ar fi să le ai pe toate la un loc? Minipiscinele cu hidromasaj reprezintă răspunsul la această întrebare! Cu beneficii multiple asupra sănătății, stării de bine și de spirit, utilizarea lor sporește calitatea vieții, acționează drept pansament asupra unor afecțiuni deja existente și previne cu succes apariția altora. Asta în timp ce tu și cei dragi vă relaxați și vă bucurați de experiență.

Beneficiile pentru sănătate ale minipiscinelor cu hidromasaj

Sunt bine cunoscute încă din cele mai vechi timpuri proprietățile curative ale apei calde asupra corpului nostru. Lucrurile nu s-au schimbat, ci doar s-au îmbunătățit, astfel că hidroterapia a început să fie utilizată în feluri cât mai variate și exploatată pentru beneficiile sale. O cadă sau o piscină cu hidromasaj nu mai este privită demult ca un lux sau doar ca o metodă de relaxare, ci apreciată și chiar recomandată pentru ameliorarea și reducerea durerilor musculare, precum și pentru prevenirea unor noi afecțiuni. Iată câteva dintre efectele pozitive pentru sănătate ale practicării regulate a terapiei prin hidromasaj:

 • Relaxarea durerilor musculare – indiferent de natura activităților noastre din timpul zilei, de multe ori, la finalul ei, mușchii ne transmit semnale de oboseală. Uneori evidente, alteori abia perceptibile. Jeturile puternice dintr-o piscină cu hidromasaj contribuie activ la reducerea tensiunii și a febrei musculare, relaxează articulațiile și calmează durerile cronice. Ce alt fel mai plăcut și util de a mulțumi mușchilor pentru tot suportul lor și de a-i pregăti pentru o nouă zi?
 • Sănătate care merge direct la inimă – scufundarea în apă până la nivelul gâtului obligă sistemul cardiovascular să pompeze mai mult sânge, pentru a acomoda schimbarea, motiv pentru care hidroterapia este recomandă cât de des posibil persoanelor cu hipertensiune sau boli cardiace.
 • Ameliorarea simptomelor de artrită și a altor boli cronice – pe cât de comună, pe atât de dureroasă și neplăcută, artrita atacă și inflamează articulațiile, fapt care, în timp, reduce mobilitatea. Acțiunea apelor pulsante sporește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, în timp ce reduce durerea.
 • Ameliorarea durerii lombare și cervicale – postura incorectă, lipsa de atenție la semnalele corpului nostru, activitățile statice și insuficiența momentelor de pauză, toate duc în timp la dureri lombare și cervicale, care, netratate, pot deveni cronice. Hidroterapia este o manieră plăcută și la îndemână pentru a răsplăti corpul nostru și pentru a-l relaxa.
 • Eliminarea stresului și a toxinelor – stresul, așa-numita boală a secolului, își găsește și ea alinarea într-o piscină cu hidromasaj. Apa caldă și jeturile de masaj detensionează mușchii și elimină toxinele din fibrele musculare. În plus, starea de plutire induce o senzație de relaxare și detensionare, care permite minții să se detașeze și să lase rutina zilnică și grijile ei, în urmă.
 • Îmbunătățirea calității somnului – insomniile și stresul creează, împreună, un cerc vicios care trebuie adresat din ambele direcții. Instalarea unui obicei de relaxare în minipiscina cu hidromasaj înainte de ora de culcare vă va răsplăti pe timpul nopții cu un somn mai adânc, mai odihnitor și fără întreruperi.

mind, zen, bath, bubble, tub, enjoy, relaxare, casasigradina, spatime, aicuce, relax, jacuzzi, hidromasaj, masaj, minipiscina, spa, piscina

Beneficiile emoționale ale folosirii unei minipiscine cu hidromasaj

Starea de bine fizică merge mână în mână cu starea de bine emoțională. Și invers. Dincolo de beneficiile asupra sănătății, care, implicit, ne îmbunătățesc și starea de spirit, productivitatea, creativitatea și forța energetică, utilizarea unei minipiscine cu hidromasaj are efecte benefice și asupra relațiilor cu cei din jur.

 • Relaxare alături de cei dragi – seara, privind apusul, ori dimineața la răsărit, în zilele de week-end, ori la instalarea zilelor de toamnă rece, orice moment poate fi prielnic pentru o sesiune de răsfăț în jacuzzi, alături de prieteni sau familie. Minipiscinele cu hidromasaj acomodează între 5 și 7 persoane, numai bine pentru un grup restrâns de voie bună.
 • Momente romantice alături de persoana iubită – un pahar de vin este singurul accesoriu pe care îți recomandăm să îl adaugi minipiscinei, iar de restul te asigurăm că se va ocupa ea, pentru a vă oferi o seară de relaxare și romantism în 2.
 • Elementul vedetă al unei petreceri – fie că sărbătorești o aniversare, organizezi un eveniment la tine acasă ori doar o seară de film cu prietenii, minipiscina cu hidromasaj din curte va fi, cu siguranță, bucuria invitaților. Nu uita să le amintești din timp să-și ia și costumul de baie!
 • Îți oferă timp de calitate cu tine – poate cel mai important, și, totuși, lucrul pentru care ne facem cel mai puțin timp. Doar tu, cu lumina discretă a piscinei, pe șezlongul sculptat din ea, cu capul pe pernă și, poate, cu radioul încorporat în surdină, cu programul preferat de hidromasaj setat din panoul de comandă. Dăruiește-ți, cât mai des, o baie relaxantă și răsfață-ți mintea și corpul cu un hidromasaj!

mind, zen, bath, bubble, tub, enjoy, relaxare, casasigradina, spatime, aicuce, relax, jacuzzi, hidromasaj, masaj, minipiscina, spa, piscina

 Beneficiile instalării și utilizării unei minipiscine cu hidromasaj la tine acasă

Ușor de instalat și prietenoasă cu spațiul pe care îl ai la dispoziție, minipiscina cu hidromasaj este o investiție pe termen lung în calitatea și sănătatea vieții tale.

 • Dimensiunea și designul ei permite amplasarea în spații mici, pe o terasă sau în grădina din spatele casei;
 • Exteriorul maro din polimer se va potrivi de minune în colțul tău de natură, materialul este impermeabil și oferă protecție la îngheț;
 • Poți petrece ore în șir în ea fără sa realizezi cum trece timpul, datorită sistemului de încălzire și menținere a apei calde de înaltă performanță;
 • Se instalează ușor și rapid, însă, fii fără grijă, vom fi acolo pentru a o pune în funcțiune pentru tine!

Lucrurile simple sunt cele care ne aduc cele mai multe beneficii. Nimic mai adevărat și în cazul efectelor pe care le are hidromasajul asupra vieții noastre. Căldura apei dilată vasele de sânge și sporește fluxul sanguin, în timp ce flotabilitatea reduce presiunea de pe mușchi și articulații, iar masajul le relaxează și vindecă. Apă, aer și căldură. Trei lucruri simple, pentru un stil de viață mai sănătos și mai fericit. Le poți avea la îndemână, zi de zi, în intimitatea casei tale. Îți stăm, cu drag la dispoziție, dacă ai întrebări despre instalarea unei minipiscine, întreținerea ei ori potrivirea cu structura locuinței tale.

Articolul anterior: Plantarea căpșunilor toamna
Următorul articol: Culturile de toamnă. Tot ce trebuie să ştii despre plantare şi îngrijire

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 437): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid